3domegawatches.com omega speedmaster replica fake omega watches omega replica https://www.cdomegawatches.com replica omega watches fake omega watches omega speedmaster replica replica omega omega replica watches https://www.sexbellross.com/ businessbellross.com bell and ross replica https://www.moneybellross.com/ bell and ross replica watches replica bell and ross watches replica bell and ross watch bell and ross replica bell and ross replica bell and ross replica watch

Subway® Beginnen

Ondersteuning

Om je eigen Subway® restaurant te beginnen zijn er verschillende stappen om te doorlopen. In eerste instantie is het van belang om je aan te melden als geïnteresseerde. Daarna zal er een vrijblijvend gesprek volgen waarin een eerste kennismaking plaats vindt met Subway®. Indien de uitkomst van het vrijblijvende gesprek vanuit beide kanten positief is, is na een aantal vervolg gesprekken de volgende stap dat er een franchise licentie wordt aangeschaft. Nadat de franchise licentie is gekocht, kunnen wij vanuit het Business Development team nog meer ondersteuning bieden. Denk daarbij aan het zoeken van goede locaties, het aanvragen van vergunningen, afspraken met banken en het begeleiden van de bouw. Wij hebben hierin slechts een adviserende rol, de verantwoordelijkheid blijft bij de franchisee.

Wanneer de Subway® gereed is voor opening geeft het Business Development team fysieke ondersteuning rondom de opening. Daarnaast zal het Business Development team elke maand monitoren of alles goed verloopt, advies geven waar mogelijk en bijdragen aan het winstgevend maken van de Subway®

Training

Voordat het restaurant geopend wordt, vindt de Franchisee Training plaats. Dit bestaat uit een stageperiode van 2 weken in een lokaal restaurant. (tijden in overleg) Tijdens deze stage leer je alle operationele processen binnen een Subway® restaurant. Daarnaast worden er cursussen via e learning gevolgd.

Dan volgt een training van 2 weken in het Training Center in Duitsland, U.S. of Engeland. Deze training bestaat uit een week praktijktraining en week theorie. Aan het eind is er een examen. Vanwege Covid-19 wordt deze training voorlopig online aangeboden.

Restaurant of the future

Fresh Forward is de stijl waarmee alle nieuwe vestigingen van Subway® worden ingericht. Daarnaast worden ook huidige restaurants de komende jaren in de nieuwe Fresh Forward-stijl gestoken. Fresh Forward maakt Subway® tot een restaurant met een modern en aantrekkelijk uiterlijk waar je graag naar binnen loopt.

In de nieuwe stijl komen de grote favorieten van onze gasten – vers afgebakken brood, cookies en groenten – nog beter tot hun recht. Ze zijn namelijk uitgestald in lichte, moderne displays en het hele interieur bevat frisse kleuren. Daarnaast zijn er praktische, technische extra’s zoals USB-laadpoorten in de tafels, WIFI en digitale menu’s. Deze nieuwe stijl is onderdeel van een grote, wereldwijde metamorfose die Subway® in gang zet. Zo gaan we met onze tijd mee en wordt Subway® nog aantrekkelijker!

Blog

× Chat direct met het Development Team