Subway® Beginnen

Ondersteuning BDA

Om je eigen Subway® te beginnen zijn er verschillende stappen om te doorlopen. In eerste instantie is het van belang om je aan te melden als geïnteresseerde. Daarna zal er een vrijblijvend gesprek volgen waarin een eerste kennismaking plaats vindt met Subway®. Indien de uitkomst van het vrijblijvende gesprek vanuit beide kanten positief is, is het na een aantal vervolg gesprekken van belang dat er een franchise licentie wordt aangeschaft. Nadat de franchise licentie is aangeschaft kunnen wij vanuit het Business Development team nog meer ondersteuning bieden.

Vanuit het Business Development team wordt er na aanschaf van een franchise licentie ondersteuning gegeven aan beginnende Franchise Partners. Hierbij kunnen wij ondersteuning bieden bij het zoeken van goede locaties, het aanvragen van vergunningen, afspraken met banken en het begeleiden van de bouw. Wij hebben hierin slechts een adviserende rol, waarbij de verantwoordelijkheid bij de Franchise Partner blijft.

Wanneer de Subway® gereed is voor opening geeft het Business Development team fysieke ondersteuning rondom de opening. Daarnaast zal het Business Development team elke maand monitoren of alles goed verloopt, advies geven waar mogelijk en bijdragen aan het winstgevend maken van de Subway®.

Restaurant of the future

Fresh Forward is de stijl waarmee alle nieuwe vestigingen van Subway® worden ingericht. Daarnaast worden ook huidige restaurants de komende jaren in de nieuwe Fresh Forward-stijl gestoken. Fresh Forward maakt Subway® tot een restaurant met een modern en aantrekkelijk uiterlijk waar je graag naar binnen loopt.

In de nieuwe stijl komen de grote favorieten van onze gasten – vers afgebakken brood, cookies en groenten – nog beter tot hun recht. Ze zijn namelijk uitgestald in lichte, moderne displays en het hele interieur bevat frisse kleuren. Daarnaast zijn er praktische, technische extra’s zoals USB-laadpoorten in de tafels, WIFI en digitale menu’s. Deze nieuwe stijl is onderdeel van een grote, wereldwijde metamorfose die Subway® in gang zet. Zo gaan we met onze tijd mee en wordt Subway® nog aantrekkelijker!

Franchise Owner aan het woord

Interview: Van SA tot FO

× Chat direct met het Development Team