Locaties

Locaties

Momenteel heeft de regio Noord en Midden Nederland 57 restaurants, verspreid over 5 provincies. In de grote steden zoals Groningen, Leeuwarden en Arnhem zijn meerdere restaurants te vinden. Waar wij vroeger vooral keken naar locaties in het stadscentrum kijken wij tegenwoordig ook steeds meer restaurants op andere strategische plekken. Langs snelwegen, of in de buurt van een winkelcentrum of bedrijventerrein. Daarnaast zijn er ook restaurants te vinden bij een pretpark of Universiteiten. Er zijn momenteel drie restaurants met een Drive-thru in onze regio.

De openingstijden van onze restaurants verschillen per locatie. Dit heeft te maken met allerlei verschillende aspecten. De actuele openingstijden per locatie zijn te vinden in de SUBCARD® app, op www.subway.com of op Google.

Waar beginnen?

Er zijn veel mogelijkheden om een Subway® restaurant te beginnen. Zo bestaan er locaties in stadcentra, maar zijn er ook mogelijkheden om op een meer niet-traditionele plaats te vestigen. In de afgelopen jaren heeft het BDA team zich hier steeds meer in ontwikkeld.

Naast locaties waar wij al zitten, zijn een aantal projecten waarvoor wij nog op zoek zijn naar een enthousiaste franchisenemer:

  • Foodcourt
  • In de regio Assen (gepland oplevering Q3 2020)
  • In de regio Oosterhout
  • In de regio Duiven

Heb jij interesse gekregen?

× Chat direct met het Development Team