Locaties

Locaties

Momenteel heeft de regio Noord en Midden Nederland 58 restaurants, verspreid over 5 provincies. In de grote steden zoals Groningen, Leeuwarden en Arnhem zijn meerdere restaurants te vinden. Waar wij vroeger vooral zochten naar locaties in het stadscentrum kijken wij tegenwoordig ook steeds meer restaurants op andere strategische plekken. Langs snelwegen, of in de buurt van een winkelcentrum of bedrijventerrein. Daarnaast zijn er ook restaurants te vinden bij een pretpark of Universiteiten. Er zijn momenteel drie restaurants met een Drive-thru in onze regio.

De openingstijden van onze restaurants verschillen per locatie. Dit heeft te maken met allerlei verschillende aspecten. De actuele openingstijden per locatie zijn te vinden in de SUBCARD® app, op www.subway.com of op Google.

Waar beginnen?

Er zijn veel mogelijkheden om een Subway® restaurant te beginnen. Zo bestaan er locaties in stadcentra, maar zijn er ook mogelijkheden om op een niet-traditionele plaats te vestigen. In de afgelopen jaren heeft het BDA team zich hier steeds meer in ontwikkeld.

Wij zoeken franchisenemers voor de volgende projecten op te leveren in 2020 en 2021:

  • Rijksweg A7
  • Regio Assen
  • Regio Wageningen

Heb jij interesse gekregen?

Kosten

De investering voor elk Subway® restaurant varieert op basis van de grootte, uitrusting en de noodzaak om de locatie al dan niet te verbouwen.

Eenmalige kosten voor je eigen restaurant:

  • Indien er sprake is van een financieringsaanvraag moet je in staat zijn een derde van de totale investering op te brengen. Dit minimale bedrag varieert van aanvrager tot aanvrager – we raden je aan met jouw regionale Development Agent in gesprek te gaan om er zeker van te zijn dat je cijfers kloppen.
  • Totale investering is minimaal 93.000 euro.
  • Aanschaf Subway® licentie kost 10.000 euro

Wekelijks terugkerende kosten:

  • 8% van de netto verkopen als royalty fee.
  • 4.5% van de netto verkopen als bijdrage aan het nationale marketingbudget.

Neem contact op voor meer informatie

Overname

Naast het openen van een nieuw restaurant, biedt de Subway® organisatie nieuwe, gekwalificeerde en veelbelovende franchisenemers de mogelijkheid om een al bestaand restaurant over te nemen.

 

Neem contact op met het BDA Team of er een restaurant beschikbaar is in de regio waar je graag wilt beginnen.

Projecten & Makelaars

Heeft u een goede locatie op het oog in regio Midden en Noord Nederland die u ons wilt aanbieden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via e-mail. info@subwaynederland.nl.

× Chat direct met het Development Team