Locaties

Locaties

Momenteel heeft de regio Noord en Midden Nederland 58 restaurants, verspreid over 5 provincies. In de grote steden zoals Groningen, Leeuwarden en Arnhem zijn meerdere restaurants te vinden. Waar wij vroeger vooral zochten naar locaties in het stadscentrum kijken wij tegenwoordig ook steeds meer restaurants op andere strategische plekken. Langs snelwegen, of in de buurt van een winkelcentrum of bedrijventerrein. Daarnaast zijn er ook restaurants te vinden bij een pretpark of Universiteiten. Er zijn momenteel drie restaurants met een Drive-thru in onze regio.

De openingstijden van onze restaurants verschillen per locatie. Dit heeft te maken met allerlei verschillende aspecten. De actuele openingstijden per locatie zijn te vinden in de SUBCARD® app, op www.subway.com of op Google.

Waar beginnen?

Er zijn veel mogelijkheden om een Subway® restaurant te beginnen. Zo bestaan er locaties in stadcentra, maar zijn er ook mogelijkheden om op een niet-traditionele plaats te vestigen. In de afgelopen jaren heeft het BDA team zich hier steeds meer in ontwikkeld.

Wij zoeken franchisenemers voor de volgende projecten op te leveren in 2020 en 2021:

  • Foodcourt
  • Regio Oosterhout
  • Regio Groningen (Carwash)

Heb jij interesse gekregen?

× Chat direct met het Development Team