Business Development Team

Wie zijn wij?

 Wij zijn het Business Development Team van Regio Noord en Midden Nederland. Ons team bestaat uit de afdeling Sales, Development, Operations en Support. Samen staan wij klaar voor nieuwe franchisees en ondersteunen wij bestaande franchisees. De Business Developer is de regiodirecteur en staat aan het roer van het team. Vanuit ons centraal gelegen regiokantoor in Apeldoorn ondersteunen wij de regio, bestaande uit Friesland (inclusief de Wadden excl. Texel), Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Veenendaal.

In 2003 zijn de eerste stappen gezet, de Business Developer heeft toen zijn eerste eigen Subway® restaurant geopend in Nederland (Arnhem). Tot op heden is de regio Noord en Midden Nederland ontwikkeld naar meer dan 50 Subway® restaurants.

Regionale aansturing

Ondanks de grote wereldwijde bekendheid van Subway®, ligt een groot deel van de kracht in de lokale aanpak. De aansturing vanuit Subway® is wereldwijd verdeeld over verschillende regio’s. Iedere regio wordt vertegenwoordigd door een Business Development Team.

Het team bestaat uit verschillende afdelingen. Samen omvat dit het volledige support systeem voor een franchisenemer. We bieden onder andere ondersteuning rondom de aankoop van een licentie, het zoeken van een locatie, hulp bij een financieringsaanvraag, huuronderhandelingen en de bouw van het Subway® restaurant. 

Wanneer de Subway® gereed is voor opening geeft het Business Development team fysieke ondersteuning rondom de opening. Daarnaast zal het team elke maand monitoren of alles goed verloopt, advies geven waar mogelijk en bijdragen aan het winstgevend maken van de Subway®.

Support

Voor Support zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor vragen en problemen. Hierdoor kunnen wij onze Franchise Partners de beste service mogelijk brengen en ze ondersteunen waar en indien het nodig is.

× Chat direct met het Development Team