Business Development Team

Wie zijn wij?

Wij zijn het Business Development team van Regio Noord en Midden Nederland. Ons team bestaat uit de afdeling Sales, Development, Operations en Support. Samen staan wij klaar voor nieuwe Franchise Partners en ondersteunen wij de bestaande Franchise Partners. De Business Development Agent is de regiodirecteur en staat aan het roer van het team. Vanuit ons centraal gelegen regiokantoor in Apeldoorn ondersteunen wij de regio, bestaande uit Friesland (inclusief de Wadden excl. Texel), Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Veenendaal.

In 2003 zijn de eerste stappen gezet voor het huidige Business Development team Regio Noord en Midden Nederland. De Business Development Agent heeft toen zijn eerste eigen Subway® restaurant geopend in Nederland. Tot op heden heeft de BDA de regio Noord en Midden Nederland ontwikkeld naar 57 restaurants voor Subway®.

Regionale aansturing

Ondanks die grote wereldwijde bekendheid van Subway®, ligt een groot deel van de kracht in de lokale aanpak. De aansturing vanuit Subway® is over de hele wereld verdeeld in verschillende regio’s. Iedere regio wordt vertegenwoordigd door een Business Development Agent. In Nederland zijn er 4 verschillende regio’s.

De Business Development Agent heeft persoonlijk contact met de ondernemers in zijn regio door te ondersteunen en adviseren. Als zelfstandig ondernemer zul je veel profijt hebben van de goede samenwerking met de verschillende afdelingen binnen de organisatie. Met het uiteindelijke doel om de winstgevendheid te verhogen.

Het team bestaat uit de afdelingen Sales, Development, Operations en Support. Samen omvat dit het volledige support systeem voor een franchisenemer, waarbij we onder andere ondersteuning bieden in de aankoop van een restaurant, het zoeken van een locatie, huuronderhandelingen en de ontwikkeling van het Subway® restaurant. Hiernaast blijft na opening een support systeem in plaats waarbij ondersteuning geboden wordt rondom de opening van het restaurant (fysiek), hulp bij het aannamebeleid van personeel, advisering over de inrichting van het restaurant en Local Shop Marketing.

Support

Voor Support zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor vragen en problemen. Hierdoor kunnen wij onze Franchise Partners de beste service mogelijk brengen en ze ondersteunen waar en indien het nodig is.

× Chat direct met het Development Team