3domegawatches.com omega speedmaster replica fake omega watches omega replica https://www.cdomegawatches.com replica omega watches fake omega watches omega speedmaster replica replica omega omega replica watches https://www.sexbellross.com/ businessbellross.com bell and ross replica https://www.moneybellross.com/ bell and ross replica watches replica bell and ross watches replica bell and ross watch bell and ross replica bell and ross replica bell and ross replica watch

Op de mooiste plek van allemaal

In relatieve stilte opende broodjeszaak Subway Duiven op zaterdag 15 mei haar deuren aan de Seingraaf. Een prachtige zichtlocatie bij de westelijke entree van het grote Duivense bedrijventerrein. Subway-franchiser en eigenaar Justin Koens is trots op de nieuwe vestiging en heeft hoge verwachtingen.

Weet u nog dat het vrachtschip Ever Given in maart een tijdje vast lag in het Suezkanaal? Daar was ook Justin Koens niet blij mee. In een van de honderden containers zat ook apparatuur voor zijn nieuwe vestiging in Duiven. Justin: “Mede daardoor was het lange tijd onzeker wanneer we open zouden kunnen. Zelfs de dag voor we open gingen kwamen er nog spullen aan. Daarom zijn we een beetje geruisloos begonnen. Het meubilair ontbreekt zelfs nog steeds. Dat komt pas eind juni. Maar dat is verder niet zo’n punt. Zitten aan tafeltjes mag toch nog niet. Het is nu alleen nog afhalen.”

Komt bij dat het rond de nieuwe vestiging nog allemaal wat rommelig oogt. Ook KFC vestigt zich in het pand en de fastfoodketen gaat pas half juni open. Boven de beide foodzaken is een verdieping met 600 vierkante meter kantoorruimte die nog moet worden verhuurd. Justin Koens over de combinatie van Subway met KFC. “Dit soort samenwerkingen zijn komen overwaaien uit Amerika en zie je ook bij ons steeds meer. Ook met ketens als McDonalds en Burger King. Het idee erachter is elkaar te versterken. De een wil een belegd broodje, de ander kipnuggets of een hamburger. Dat ben je toch op één adres klaar.”

Het broodje komt in dit geval van Subway, dat sandwiches, wraps en salades verkoopt. Aanvullend onderscheidend is dat de klant het product zelf kan samenstellen. Er is een ruime keuze uit broodjes en beleg. Alles wordt ter plekke klaargemaakt en vervolgens razendsnel verwarmd en getoast in speciale ovens. Desgewenst wordt het product daarna nog afgewerkt met groenten en saus. Over de hele wereld verdeeld zijn 35.000 Subway-vestigingen waar het zo gaat. Justin Koens: “Dat is het concept. Zoals iedere Big Mac van McDonalds over de hele wereld hetzelfde is, zo zijn ook alle producten van ons overal hetzelfde.”

Ondanks de beperkingen en het feit dat nog niet alles voor elkaar is, is Justin Koens blij dat hij in Duiven is begonnen. Hoe het werkt hoef je hem niet te vertellen. De ondernemer heeft ook Subway-vestigingen in Arnhem (Kronenburg en Presikhaaf) en Heteren (langs de snelweg A50). Van de nieuwe, Duivense vestiging heeft hij hoge verwachtingen.

“We zitten natuurlijk op een fantastische plek. Makro, Ikea, Hornbach, Loods5 en Intratuin zijn bedrijven die enorme aantallen mensen trekken. Dat betekent iedere dag heel veel passanten en dat zijn allemaal potentiele klanten. Komt bij dat we straks, als het meubilair is geleverd en de regels verder versoepelen, een interessante aanleglocatie zijn voor zakenmensen die willen overleggen onder het genot van een kop koffie en een broodje. We hebben een grote zaak van 210 vierkante meter. Daar zit je elkaar niet snel in de weg.”

Bron:
(2021, 26 mei). Op de mooiste plek van allemaal. Duiven-post.nl. https://www.duiven-post.nl/reader/76674/1657409/op-de-mooiste-plek-van-allemaal

× Chat direct met het Development Team